Twinning 2022... het verslag
22643
post-template-default,single,single-post,postid-22643,single-format-standard,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Twinning 2022… het verslag

Twinning overeenkomst vernieuwd

Twinning 2022… het verslag

“Dat gaat naar Den Bosch toe….”

Dit weekend was het dan zover; Wij hebben onze twinningkamers Leuven en Dortmund op bezoek gehad!

Je kunt je natuurlijk voorstellen dat tijdens dit weekend een Bossche Bol en kennismaking met Jheronimus Bosch niet konden ontbreken.

Het weekend hebben we afgetrapt met een BBQ en borrel. Ondanks dat we elkaar een jaar geleden voor het laatste gezien hebben, leek het als de dag van gisteren.

Zaterdags stond natuurlijk het échte programma op de planning.

Nadat we zijn ontvangen op Markt middels een hoogstaand interview door DTV, zijn we ingestapt op de fluisterbootjes van Kring Vrienden.

We hebben onze gasten (weliswaar met regenponcho) alle details van boven en onder de stad laten zien.

Na deze barre natte vaartocht, zijn we gastvrij ontvangen bij het Jeroen Bosch Art Center. Na het welkomswoord door Wethouder Ralph Geers, hebben we in zijn aanwezigheid het jubilieum van ons 40jarig Twinningschap met JCI Leuven gevierd. Het partnerschap is herbevestigd in een vers contract, ondertekend door onze beide voorzitters.

Bij een kennismaking met Den Bosch kan een bierproeverij eveneens niet ontbreken.

Hiervoor zijn we ontvangen bij de Jongens van de Wit, voorzien van een bijpassend spijs combinatie. Nee geen Bossche Bol dit keer…

Maar op zondagochtend, net voordat iedereen in de auto stapt, ja daar is hij dan, De Bossche Bol! (Helaas bleek niet van Jan van Groot, maar sst… niet zeggen.)

Als JCI ’s-Hertogenbosch kunnen  we terugkijken  op een leuk weekend.

Het weer had beter mogen zijn, maar de pret was er niet minder om.

We kijken uit naar volgend jaar!

JCI Leuven, we komen eraan!

 

No Comments

Post a Comment

20 − tien =