Beste Ondernemers Visie
De zoektocht naar de ondernemer met de Beste Visie van Den Bosch
BOV ondernemers Trofee
21531
page-template-default,page,page-id-21531,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Beste Ondernemers Visie

Beste Ondernemers Visie

Op maandag 31 augustus 2020 organiseren wij opnieuw De Beste Ondernemersvisie (BOV). Dit is een competitie waarin wij op zoek gaan naar de ondernemer met de beste visie over een bepaald onderwerp.

 

In 2020 gaan wij de kandidaten toetsen op hoe Futureproof de onderneming is.

 

Het thema van de BOV ‘s-Hertogenbosch 2020 is “Futureproof”. Wij zijn op zoek naar inspirerende bedrijven, wij zoeken ondernemers die futureproof zijn! De complexiteit neemt toe in de wereld met grootse ontwikkelingen op allerlei vlakken zoals digitalisering van de samenleving, bigdata-technologie, blockchain, ga zo maar door. Hoe bereidt jouw bedrijf zich voor op de exponentiële ontwikkelingen in de huidige wereld? Wij zoeken ondernemers die misschien zelfs wel disruptief zijn, niet alleen weten wat er vandaag en morgen speelt, maar zich bewust voorbereiden op de toekomst. Ondernemers die voorbereid zijn op het onverwachte en het roer om kunnen en durven gooien als dit nodig is. En ondernemers die zorgen dat de structuur van het bedrijf, het product en het personeel mee ontwikkelt.

 

Lees meer op www.besteondernemersvisie.nl

 

De BOV is een verkiezingstraject voor de ondernemer uit de regio ‘s-Hertogenbosch met de beste visie op zijn vakgebied (gelinkt aan een wisselend thema). Een intensief selectietraject wordt afgesloten met een ‘grande finale’ in de vorm van een event voor en door (MKB-) ondernemers. Het doel van het event is ondernemers de mogelijkheid te geven zichzelf en hun organisatie vanuit hun energie en drive te profileren in de regio en kans te maken op de BOV trofee.