Wereldhandelsspel
22116
page-template-default,page,page-id-22116,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Wereldhandelsspel

Ritselaar, goede samenwerker, einzelgänger… je leert je collega’s pas echt kennen met het Wereldhandelsspel!

Wil jij jouw collega’s écht beter leren kennen? Wil je leren om beter samen te werken, onderhandelen of conflicten op te lossen (onder druk)? Organiseer dan nu samen met JCI ’s-Hertogenbosch het Wereldhandelsspel bij jouw bedrijf of vereniging en leer je collega’s, vrienden of kennissen (nog) beter kennen.

 

Waarom het Wereldhandelsspel?

Ben jij of je bedrijf op zoek naar een aansprekende teamactiviteit? Ben jij of je bedrijf op zoek naar een programma dat niet alleen het groepsgevoel onder deelnemers versterkt, maar hen ook een ervaring bezorgt waar ze nog lang over na zullen praten? Het Wereldhandelsspel staat garant voor een paar uur teamspirit, handelsgeest, relatiemanagement, politiek bedrijven, profilering, personal branding maar bovenal fun!!

Wat is het Wereldhandelsspel?

Het Wereldhandelsspel is een Management Game voor bedrijven, verenigingen of vrienden. Het Wereldhandelsspel gaat over de wereldhandel tussen twaalf landen en er wordt in drie tot vijf rondes (vergelijkbaar met drie tot vijf jaren) gehandeld. Het doel van het Wereldhandelsspel is een bewustwording van de internationale handelsverhoudingen en hoe ondanks deze verhoudingen toch doelen te behalen zijn. De deelnemers regeren de twaalf landen, doen investeringen, beheren grondstoffen, drijven handel met de andere landen en realiseren economische groei. Door te handelen, investeren, onderhandelen en ruilen probeert elk land uiteindelijk een optimaal resultaat te boeken voor de eigen handel. Door toenemende tijdsdruk en invloeden van buitenaf wordt het spel steeds spannender… Hoe reageer jij onder druk?

 

Ik wil het ook spelen, hoe organiseer ik dat?

Het spel kan op vele manieren worden ingevuld en zal in overleg met jou/jouw bedrijf worden vormgegeven. Het spel kan worden gespeeld vanaf 12 personen, maar ook grote groepen (maximaal 150 personen) kunnen het Wereldhandelsspel spelen door meerdere spellen naast elkaar te spelen. Het spel wordt geleid door de gameleaders van JCI ‘s-Hertogenbosch. De gameleaders stellen de vragen, motiveren de teams, inspireren en geven tips & tricks. De spelduur wordt in overleg bepaald, maar duurt minimaal twee en een half uur en maximaal vier uur inclusief pauzes.

 

Handel jij als eerste?

Neem contact met ons op om het Wereldhandelsspel te boeken of voor meer details en informatie via bspoelstra@jci.nl

 

Of download factsheet