Terugblik mei (mountainbike)
22420
post-template-default,single,single-post,postid-22420,single-format-standard,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Terugblik mei (mountainbike)

Terugblik mei (mountainbike)

Na ruim een jaar lang beperkingen gaan we langzaamaan weer terug naar het oude normaal. Hoogtijd om het digitale bijeenkomen achter ons te laten en, met inachtneming van de regels, fysiek weer wat te ondernemen. Deze activiteit stond op zondag 30 mei 2021 gepland. Heel lastig bleek het organiseren van de eerste fysieke activiteit niet.

 

Er blijken binnen JCI ’s-Hertogenbosch heel wat fietsliefhebbers aanwezig te zijn.

 

Op naar de Loonse en Drunense Duinen om daar met de mountainbike een parcours af te leggen.

 

Het mountainbiken kon op veel enthousiasme rekenen, niet in het minst vanwege de welkome zonnestralen. Wat hebben we daar lang op moeten wachten. Met twee volle rugzakken vol water en versnaperingen ging de groep op pad.

 

Aanvankelijk hadden de organisatoren het idee opgevat om een beginnersroute af te leggen, zodat iedereen, van welk niveau dan ook, goed mee kon fietsen. De groep was echter zo enthousiast, dat direct gekozen werd voor de gevorderde route. Dit bleek een uitstekende keuze! Via de uitgekozen route krijg je het mooie natuurgebied op een geheel andere wijze te zien.

 

En dat op slechts een klein half uurtje van ’s-Hertogenbosch vandaan. Zo slecht hebben we het nog niet.

No Comments

Post a Comment

16 − 9 =