Op audiëntie bij Burgemeester Jack Mikkers
21714
post-template-default,single,single-post,postid-21714,single-format-standard,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Op audiëntie bij Burgemeester Jack Mikkers

JCI 's-Hertogenbosch leden

Op audiëntie bij Burgemeester Jack Mikkers

Afgelopen donderdag 4 oktober mocht JCI ‘s-Hertogenbosch op audiëntie komen bij burgemeester. Zowel vereerd als verheugd kwamen we allen ruim voordat het Brabant kwartier begon (een unicum, mag gezegd) aan bij het oude stadhuis aan de markt.

 

Na een warm onthaal in de Oranjezaal, waarbij er geen ontkomen was aan het nuttigen van de bolvormige lokale trots voorzien van chocola, mochten we plaatsnemen in de Raadzaal. Burgemeester Jack Mikkers opende het gesprek met een openhartige persoonlijke introductie over zichzelf en zijn ambt. Tijdens de verdere inhoudelijke sessie die volgde kwamen verschillende op de stad gerichte onderwerpen aan bod waarbij iedereen ongeremd zijn zegje deed.

 

De moraal van het verhaal bleek dat JCI ‘s-Hertogenbosch en de gemeente beide een gemeenschappelijke deler hebben in een open-minded en op de toekomst gerichte focus. Wij zien de wederzijds uitgesproken interesse voor een verdere samenwerking dan ook positief tegemoet. Daarbij is het gewoon tof om te weten dat wij een burgemeester hebben die naast zijn 6m2 grote Van Thulden een door schoolkinderen geschilderde Nijntje met ambtsketen heeft staan. Toch leuk!

No Comments

Post a Comment

acht + vier =