JCI ’s-Hertogenbosch kijkt terug op succesvolle Brabant Business Battle
Event, goeddoel, JCI 's-Hertogenbosch
21996
post-template-default,single,single-post,postid-21996,single-format-standard,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

JCI ’s-Hertogenbosch kijkt terug op succesvolle Brabant Business Battle

JCI ’s-Hertogenbosch kijkt terug op succesvolle Brabant Business Battle

De Brabant Business Battle (‘BBB’) is een tweejaarlijks evenement, georganiseerd door JCI ’s-Hertogenbosch in samenwerking met de Rotary Boxtel-Oirschot-Haaren. Tijdens dit event nemen verschillende Brabantse bedrijventeams het tegen elkaar op. Het inschrijfgeld gaat voor een overgroot deel naar een goed doel. Dit jaar werd € 25.000,- opgehaald voor Stichting Veteranen Search Team en Stichting Met je hart. 

Stichting Met je hart zet zich sinds 2013 in voor eenzaamheid onder ouderen, een niet te ontkennen en steeds groter wordend probleem. Stichting Veteranen Search Team zet zich met haar vrijwilligers in om (inter)nationaal ondersteuning te bieden bij zoekacties en investeert op dit moment in drones om de zoekacties effectiever te laten verlopen. 

Deze editie van de BBB streden 32 teams, met ruim 160 deelnemers, voor de winst. Ook JCI ’s-Hertogenbosch nam met twee teams deel aan dit mooie event. Op de legerbasis in Oirschot werden de teams blootgesteld aan verschillende fysieke uitdagingen. Denk hierbij aan het trekken van een zware auto of het tillen van tractorbanden. Naast deze fysieke oefeningen, werden de deelnemers ook op intellectueel niveau uitgedaagd. Als – letterlijk – hoogtepunt kregen enkelen de mogelijkheid om hun hoogtevrees te overwinnen door van een hoge klimtoren te tokkelen. De afsluitende barbecue maakte het drieluik: ‘brains, balls & barbecue’ compleet.

Kortom, JCI ’s-Hertogenbosch kijkt terug op een succesvolle Brabant Business Battle!  

 

No Comments

Post a Comment

13 + 16 =