Trainingen
21579
page-template-default,page,page-id-21579,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Trainingen

Training & Inspiratie

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen JCI en is  vaak nummer 1 reden voor Lidmaatschap.  Bij JCI’s-Hertogenbosch staat dit thema ook regelmatig centraal. Daarom organiseren we Kamer trainingen zoals Fundraiser, waarbij je in 2 a 3 uur leert om effectiever  geld en middelen te werven. Deze training is handig voor de maatschappelijk projecten maar ook voor een succesvolle Beste Ondernemers Visie. Alle trainingen  word verzorgt door JCI Nederland,  met een speciaal voor de kamers afgestemd trainingsprogramma.

 

Persoonlijke ontwikkeling bereik je niet allen door trainingen maar ook door Inspiratie Praatjes. Met enige regelmaat deelt een van onze leden tijdens de ALV een Inspiratie moment met ons. Dat kan gaan over zijn of haar expertise of waarom iemand een onderneming is begonnen, maar ook over persoonlijke overwinningen. Kortom dat gene wat de ander beweegt meer uit zijn of haar leven te halen. Want dat is wat een JCI lid bijzonder maakt.