Maatschappelijk
21581
page-template-default,page,page-id-21581,page-child,parent-pageid-20230,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Maatschappelijk

JCI ‘s-Hertogenbosch wil graag maatschappelijk bijdragen aan organisaties en personen die dat hard nodig hebben. Daarom zorgt de maatschappelijke commissie ervoor dat er elk jaar diverse activiteiten uitgevoerd worden voor het goede doel.

 

Elk jaar doet JCI ‘s-Hertogenbosch mee aan NL doet. Zo zijn we afgelopen jaar een fietstocht gaan maken met mensen die slecht horend en/of slecht ziend zijn (i.s.m. Kentalis).

 

Met kerst wordt er geld ingezameld voor drie goede doelen. Daarbij zetten we de maatschappelijke verdubbelaar in. Zo hebben we afgelopen jaar een bingo georganiseerd voor ouderen bij Antoniegaarde. Daarbij kregen alle deelnemers (naast de leuke Bossche prijzen) gebak aangeboden. Dit gebak was afkomstig van Cello.

 

In 2019 sponsoren we voorstelling van Theatergroep Spring. Met het thema safari zorgen geestelijk gehandicapten voor een top voorstelling.

 

Met de organisatie van de BOV Trofee denken we ook aan ons maatschappelijke belang. Daarom is de opbrengt van de BOV Trofee 2020 naar Stichting Raket gegaan.  Een organisatie die zicht inzet om beeldvorming ten opzichte van mensen met een beperking te verbeteren.