International
21791
page-template-default,page,page-id-21791,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

International

Congressen

De I in JCI staat voor international, we zijn een club die verspreid over te wereld te vinden is. Van Argentinië tot aan Zimbabwe zijn er lokale JCI organisatie te vinden. Al deze leden komen een aantal keer per jaar samen op Europese en Wereld congressen. JCI bied een mogelijkheid om wat meer van de wereld te zien en je netwerk uit te bereiden met deze congressen.

 

De leden van JCI ‘s-Hertogenbosch zijn al in Rio, Quebec, Basel, Riga, Lyon en Tallinn geweest.

Twinning

Sinds 1982 heeft JCI ‘s-Hertogenbosch een Twinning uitwisseling met zuster stad Leuven.

Een keer in het jaar zoeken de kamers elkaar op en wisselen ze ideeën uit, starten gezamelijk projecten op, werken aan (business)relatie door bedrijven te bezoeken en /of elkaars cultuur leren kennen horen daarbij.

Veel lol en gezelligheid voert hierbij de boventoon.

 

Al jaren ontmoet JCI ‘s-Hertogenbosch de leden van JCI Dortmund in Leuven. Sinds 2021 is de Twinning officeel en vormen we een multi-Twinning driehoek.

 

Het is een manier om Internationalisme makkelijk toegangelijk te maken en de kracht van JCI in het buitenland te ervaren.

Academies

Naast congressen kan je het Internationale tintje ook mee krijgen door alle opleiding mogelijkheden. Zo zijn er verspreid door Europa een aantal Academies. In Italie is er een PR & communicatie academy, Finland een Strategy academy, Estland heeft een Congress organisatie training, Zweden een persoonlijk leiderschapsweekend.

 

Meer informatie vindt je op: