Uitreiking BOV trofee 2020
22038
post-template-default,single,single-post,postid-22038,single-format-standard,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Uitreiking BOV trofee 2020

Uitreiking BOV trofee 2020

De jury van de BOV trofee 2020 heeft in december de 6 finalisten bekend gemaakt die kans maken op de titel van meest Futureproof ondernemer van regio ‘s-Hertogenbosch! Deze 6 finalisten presenteren zichzelf tijdens de finale avond op maandag 31 augustus 2020 op De Parade in ‘s-Hertogenbosch.

 

In afstemming met de gemeente en horeca zijn we erin geslaagd om het evenement op te tuigen volgens de geldende RIVM richtlijnen. We zullen er op toezien dat de gebruikelijke hygiënemaatregelen worden nageleefd en dat er voldoende gelegenheid wordt geboden om afstand te bewaren. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld gekozen voor vaste zitplaatsen en zullen de dranken en hapjes continu uitgeserveerd worden. Ondanks de geldende kaders hebben we toch een afwisselend programma kunnen opzetten waarbij er nog steeds mogelijkheid tot netwerken en onderlinge interactie zal worden geboden.

 

Het programma is als volgt:

  • 19.00u – Inloop
  • 19.15u – Opening door burgemeester Jack Mikkers, introductie van de finalisten en juryleden en presentatie van Stichting Raket
  • 20.45u – Uitreiking BOV 2020 trofee-en en aansluitend de borrel
  • 23.00u – Einde

 

Reeds gekochte kaarten zijn natuurlijk gewoon geldig. Nog een kaart kopen? Dat kan hier. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar!

 

Weten wie ook alweer de finalisten zijn?  Of kijk welke fantastische partners allemaal een bijdrage leveren aan dit event!

 

Tot 31 augustus 2020!

No Comments

Post a Comment

zestien + vijftien =