Bedrijfsbezoeken
21577
page-template-default,page,page-id-21577,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

JCI ‘s-Hertogenbosch heeft de ambitie om elk jaar de horizon te verleggen. Dit doen wij onder andere door middel van bedrijfsbezoeken aan Bossche ondernemers of instellingen.

 

Afgelopen jaren hebben we ook een kijkje mogen nemen in de lokale politiek. In 2017 zijn wij onder andere ontvangen door gedeputeerde Bert Pauli op het Provinciehuis in onze stad. We hebben hier een interessante inkijk gehad in de dagelijkse praktijk van ons provinciebestuur.

 

Burgemeester Jack Mikkers heeft ons in 2018 ontvangen op het oude raadhuis. We hebben een nadere kennismaking met de burgemeester gehad en de belofte uit gesproken elkaar  nog vaker zullen treffen oa bij de Finale avond onze BOV trofee.

 

In 2019 waren we te gast bij Madeleine van Toorenburg Tweede kamerlid voor de CDA en werden we door haar rondgeleid door de Tweede Kamer.  Een uitzonderlijke kans om binnen te kijken in de parlementaire gebouwen en te horen over de dagelijkse praktijk van een Tweede-kamerlid.

 

We gaan ook graag op bezoek bij BOV winnaars en deelnemers zoals:

  • Vennenhof
  • Zelfstroom
  • Databalance

 

Of echte Bossche ondernemers en instellingen zoals:

  • Theater aan de Parade
  • De Dames van Hurkmans

 

De diversiteit en ambitie hierin zijn een inspiratie voor onze leden in hun eigen ontwikkeling. Heb jij een onderneming die je graag aan ons laat zien? Neem dat contact met ons op.