JCI 's-Hertogenbosch | Bedrijfsbezoeken
21577
page-template-default,page,page-id-21577,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

JCI ‘s-Hertogenbosch heeft de ambitie om elk jaar de horizon te verleggen. Dit doen wij onder andere door middel van bedrijfsbezoeken aan Bossche ondernemers of instellingen.  In 2017 zijn wij onder andere ontvangen door gedeputeerde Bert Pauli op het Provinciehuis in onze stad. We hebben hier een interessante inkijk gehad in de dagelijkse praktijk van ons provinciebestuur. Ook burgemeester Jack Mikkers heeft ons dit jaar ontvangen op het oude raadhuis. We hebben een nadere kennismaking met de burgemeester gehad waarbij we elkaar gedurende 2019 nog vaker zullen treffen bij de organisatie van onze BOV trofee.

 

Ook echte Bossche ondernemers zoals Zelfstroom, Databalance en het Theater aan de Parade hebben onze kamer een kijkje in de keuken gegeven. De diversiteit en ambitie hierin zijn een inspiratie voor onze leden in hun eigen ontwikkeling.

 

Verder staat er in 2019 nog een bezoek op de agenda voor De Dames van Hurkmans. Een autogarage welke volledig voor en door vrouwen word geleid. Een mooi voorbeeld van hoe een conservatieve branche een nieuwe twist krijgt!