JCI 's-Hertogenbosch | Commissies
20246
page-template-default,page,page-id-20246,ecwd-theme-hazel,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Commissies

De commissies van JCI 's‑Hertogenbosch

In de commissies van een kamer worden jaarlijks de activiteiten georganiseerd die JCI zijn unieke karakter geven.

LedenCie

p

Hier zal in de toekomst informatie over de Leden Commissie worden toegevoegd. Onderhoud wordt momenteel uitgevoerd, uiteindelijk komt hier tekst te staan. Er wordt nog aan gewerkt.

VERSTERK JIJ JCI ‘S‑HERTOGENBOSCH?

Social Events Commissie

De Social Events Commissie (SECIE) organiseert allerhande lokale activiteiten waardoor de onderlinge contacten van de individuele leden sterker worden en bovendien de betrokkenheid bij JCI ‘s-Hertogenbosch vergroot. De SECIE streeft derhalve een hoger doel na dan het organiseren van gezelligheidsactiviteiten. Dat doen wij door het houden van maandelijkse togetherborrels, het jaarlijkse runningdinner, familieactiviteiten en het afsluitende kerstdinner. Daarnaast onderhoud de SECIE ook de contacten met onze zusterkamers Leuven en La Rochelle, waar jaarlijks een bezoek aan wordt gebracht. Tot slot zorgt de SECIE tevens voor de communicatie naar en met de oud-leden en biedt hen jaarlijks een borrel met buffet aan. Op deze en nog vele andere manieren, combineert de SECIE het nuttige met het aangename om op deze wijze de leden van JCI- ‘s-Hertogenbosch optimaal van hun lidmaatschap te laten genieten en JCI te profileren in de Bossche gemeenschap.

WebCie

De webcie houdt zich bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van de site van JCI ’s-Hertogenbosch. De website biedt leden toegang tot een beveiligd portaal waarop alle informatie over de vereniging te vinden is. Daarnaast laat de website aan iedereen zien waar JCI voor staat en wat we allemaal doen. Tot slot houdt de webcie zich bezig met de uitingen van JCI ‘’s-Hertogenbosch via social media.

Maatschappelijk Commissie

Leden van JCI ’s-Hertogenbosch zijn maatschappelijk betrokken en willen graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld en in het bijzonder onze nabije omgeving. De commissie maatschappelijk organiseert daarom ieder jaar acties die hieraan een bijdrage leveren. Zo participeren wij ieder jaar in een NL doet project en schenken wij een gedeelte van de opbrengst van onze projecten (bijvoorbeeld de BOV) aan een (lokaal) goed doel. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een kerstactie met als doel om hulpbehoevende in onze directe omgeving te ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben we zeer succesvolle kerstacties georganiseerd in samenwerking met Bij Katrien en de Voedelselbank. Tot slot leveren wij graag handjes indien er een beroep op ons gedaan wordt.

Commissie LEAP

De Commissie LEAP organiseert trainingen voor de leden van Junior Kamer ‘s-Hertogenbosch en de vier andere Kamers uit de regio. Deze trainingen worden afgestemd op de persoonlijke interesses van de leden, als ook op de algemene vaardigheden die voor elk JK-lid van belang worden geacht. Alles onder het motto Learning by doing, want dat is het mooie van Junior Kamer:  je kunt alles leren en proberen! Zelfs om trainingen te geven.